No Nonsense

De tentoonstelling No Nonsense in kunstencentrum K38 te Roden loopt van 23 september t/m 15 oktober 2023. De opening is op vrijdag 22 september om 16.00 u. door dichter en beeldend kunstenaar Paul Borggreve. Kom Kijken!

Kijk voor meer informatie op: http://www.kunstencentrumK38.nl

 

Atelierroute Lauwersland Kunst aan Huis 2023

Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland vindt plaats in de weekenden van 11,12  en 18 en 19 maart. Dit jaar vieren we de 30e editie van de route. Een jubileum!
Samen met Eva Kipp en Wianda Keizer exposeer ik in Niehove, Kerkstraat 7 (schuur van Mieke) Omdat het thema van de route deze keer SAMEN is, hebben we ervoor gekozen om drie gezamenlijke kunstwerken te maken. Daarbij laten we natuurlijk ook ieder ons eigen werk zien.

We kijken er naar uit om u in Niehove te begroeten!

Kijk voor meer informatie op: https://www.kunstaanhuis.nl

Pakje Kunst

 

Deze werkjes gaan naar Museum Wierdenland in Ezinge. Ze zijn te koop voor een klein bedrag. Misschien leuk om als cadeautje aan iemand te geven!

 

‘Pakje Kunst’ voor Museum Wierdenland

Mijn vorige werkjes voor ‘Pakje Kunst’ zijn uitverkocht. Ik ben nu bezig met een nieuwe collectie kleine werkjes. Geïnspireerd op de kloostermoppen die in het Groninger land sinds de 13e eeuw te vinden zijn.

Terugblik

Monnikenwerk 2021 is voorbij. Ik heb genoten van het werken in de kerk van Den Andel. Wat was er veel belangstelling en wat waren er interessante en soms ook ontroerende gesprekken. Onderstaande foto’s zijn de laatste van de serie die Hans heeft gemaakt van mijn werkproces.

 

 

Monnikenwerk Den Andel 1e t/m 4e week

Ik heb nu vier woensdagen in stilte gewerkt in het kerkje van Den Andel. Wat een bijzondere ervaring! De komende twee weken zal ik er ook nog zijn. Mocht u willen kijken dan bent u van harte welkom op woensdag tussen 17.00 en 20.00u.  http://www.monnikenwerk.nu

Monnikenwerk 2021 Den Andel 1e woensdag

Een impressie van mijn eerste Monnikenwerkdag in de kerk van Den Andel. Ik heb genoten van de stilte en de mooie gesprekken in de vroege avond. De komende vijf woensdagen werk ik verder aan mijn schilderproject. U bent van harte welkom om kerk en kunst te ervaren.

 

Monnikenwerk 2021

De voorbereidingen voor Monnikenwerk 2021 zijn in volle gang. In mijn atelier liggen al paneeltjes te drogen. Mijn werkplek zal de komende zes woensdagen in juli en augustus, de kerk van Den Andel zijn. Ik heb er veel zin in! U bent van harte welkom van 17.00 – 20.00u.  Kijk voor meer informatie op: http://www.monnikenwerk.nu

 

 

open atelierroute Westerkwartier

Op 19 en 20 juni 2021 doe ik mee aan de open atelierroute Westerkwartier. Mijn atelier is dan open van 11.00-17.00 u. Kom gezellig langs voor een kijkje en een praatje! Meer informatie is te zien op de Facebookpagina: uitdekunstzuidhorn.