Monnikenwerk 2021 Den Andel 1e woensdag

Een impressie van mijn eerste Monnikenwerkdag in de kerk van Den Andel. Ik heb genoten van de stilte en de mooie gesprekken in de vroege avond. De komende vijf woensdagen werk ik verder aan mijn schilderproject. U bent van harte welkom om kerk en kunst te ervaren.

 

Monnikenwerk 2021

De voorbereidingen voor Monnikenwerk 2021 zijn in volle gang. In mijn atelier liggen al paneeltjes te drogen. Mijn werkplek zal de komende zes woensdagen in juli en augustus, de kerk van Den Andel zijn. Ik heb er veel zin in! U bent van harte welkom van 17.00 – 20.00u.  Kijk voor meer informatie op: http://www.monnikenwerk.nu

 

 

open atelierroute Westerkwartier

Op 19 en 20 juni 2021 doe ik mee aan de open atelierroute Westerkwartier. Mijn atelier is dan open van 11.00-17.00 u. Kom gezellig langs voor een kijkje en een praatje! Meer informatie is te zien op de Facebookpagina: uitdekunstzuidhorn.

 

 

 

Laatste breisel?

Dit werk is al een poosje onderweg. Het nadert nu voltooiing. Het zou wel eens het laatste kunnen zijn uit mijn breiselserie. Ik ben zelf nieuwsgierig naar het eindresultaat.

 

 

 

 

 

Pakje Kunst

KUNST

kan verrassen, verwarren, ontroeren, irriteren, et cetera

Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd

Deze werkjes zijn te koop in Museum Wierdenland. Zie onderstaande link.

http://www.pakjekunst.com

Klos met breiseltje op pennen

Gezien door de ogen van Hans Sas worden toevalligheden bijzonder.  Zo leverde deze grote klos met een klein breiseltje op pennen, deze prachtige verstilde foto op.

 

Breisel

Dit breisel hangt te wachten om verwerkt te worden in een kunstwerk. Gezien door Hans Sas tijdens een atelierbezoekje.

In tijden van corona

Ik ben dagelijks aan het werk in mijn atelier. Mocht u het leuk vinden om te komen kijken dan bent u van harte welkom. Neemt u van tevoren dan wel even contact met me op.

Nieuw werk

ei-tempera en garen op linnen 30 x 25 cm

Een van de drie nieuwste werkjes die te zien zullen zijn op de jubileumtentoonstelling van kunstenaarssociëteit Groninger Kroon. Pictura, Martinikerkhof 1, 9712 JH Groningen. (mei/juni)